VoipDiscount

(1/1)

inka:
Någon som använt sig av VoipDiscount, är det verkligen gratis? Hur funkar det?
http://www.voipdiscount.com/en/index.html

Durian:
Japp, det funkar! Tjejen använder Voip och för 10 euro kan hon ringa 5 timmar i veckan under 3 månader till valfritt nummer i Thailand (inkl. mobil). Då hon ringer utöver de 5 timmarna dras minuttaxa ifrån de 10 euro man satt in på kontot. Vet inte den exakta summan per minut, men hon har inte lyckats förbruka hela summan någon gång hittils, så det är nog ett ganska lågt minutpris. Funkar helt enkelt så att man installerar ett program vilket man använder för att ringa med ifrån datorn. Påminner ganska mycket om Skype om du känner till det.

Rekommenderas!

Endoo:
Familjen i Sverige använder det när vi bor där nere så dem kan nå oss billigt. Funkade hur bra som helst och de gratistimmar man har gick inte åt och taxan sen är ju riktigt billig. Om du inte vill sitta vid dator kan du även få voip att ringa upp din telefon så du kan prata i den.

Till Thailand är det gratis till både mobilnär och fasta nät, inom sverige är det gratis till fasta nätet, begränsade gratistimmar som Durian hade exakt koll på.

Oftast riktigt bra ljud också.
Har tipsat om det här tidigare och kan verkligen rekommendera det nu också.

Wiz:
Om man kör Tele2 som förval kan man ansluta sig till tele2 utland så ringer man mellan fast telefoni i sverige och till thailand för en uppkopplinsavgift av 69öre sen 20öre minuten..mellan mobiler blir det avsevärt dyrare 69öre uppkoppling sen e det 49öre min

Navigering

[0] Meddelandeindex